Aikuisen miehen tutkimuspaketti 95€

Tämä tutkimuspaketti on tarkoitettu yli 50v miehille se antaa perusteellisen ja kokonaisvaltaisen tiedon tämänhetkisestä terveydentilastasi.

Miehille, jotka haluavat ylläpitää terveyttä ja selvittää mahdollisia piileviä sairauksia kuten diabetestä, korkeaa kolesterolia, korkeaa verenpainetta, maksa arvoja ja eturauhasen liikakasvua.

Verikokeet: PVK, lasko, Crp, paastosokeri & pitkä sokeri, maksakoket(Gt, Alat), krea, kokonaiskolesteroli, B 12 vitamiini, PSA, folat, testo, TSH

Ennen kokeita tulee olla syömättä 12 h ja kilpirauhaslääkkeitä ei saa ottaa samalle aamua ennen kokeita.

Maksapaketti perus 25€

Maksa on tärkeä muiden elinten, kuten aivojen, munuaisten ja lihasten toiminnalle. Maksalla on keskeinen merkitys aineenvaihdunnalla

Verikokeet: Alat, Asat ja Gt

Kokeisiin ei tarvitse olla ravinnotta

Kilpirauhastutkimus laaja 40€

Kilpirauhanen on rauhanen joka tuottaa tyroksiinihormonia. Kilpirauhasen tyroksiinin tuotanto voi vähentyä ja lakata, jolloin kysessä on kilpirauhasen vajaatoiminta.
Kun rauhanen tuottaa tyroksiinia liikaa syntyy kilpirauhasen liikatoiminta.

Verikokeet: TSH, T3V ja T4V

Ennen kokeita tulee olla syömättä 12 h ja kilpirauhaslääkkeitä ei saa ottaa samalle aamua ennen kokeita.

Terveyspaketti 85€

Terveystarkastuspaketti sisältää verikokeet ja vastaukset sähköisesti tai kirjepostina kotiin.

Verikokeet: PVK, kokonaiskolesteroli paketti, kilpirauhaspaketti (TSH & T4V), pitkä sokeri, maksakokeet ( Alat, Asat & Gt), nestaripaketti (K, Na), munuaiskoe (Krea)

Ennen kokeita tulee olla syömättä 12 h ja kilpirauhaslääkkeitä ei saa ottaa samalle aamua ennen kokeita.

Urheilijan tutkimuspaketti 95€

Tämä paketti sopii hyvin urheilua aloittavalle liikkujalle ja aktiiviselle liikkujalle

Tämä tutkimuspaketti sisältää useita tutkimuksia, joilla kartoitat laajasti terveydentilaasi ja liikkuvalle ihmiselle tärkeitä veriarvoja. Tulokset antavat tietoa mahdollisista piilevistä tulehduksista, aineenvaihdunnan häiriöistä, elimistön puolustusjärjestelmän häiriöistä sekä hapenottokyvystä ja palautumisesta, vitamiinin puutoksista, luuston tilasta sekä kolesteroliarvosta

Verikokeet: PVK, ferrit, herkkä CRP, paasto verensokeri, Asat, Krea, CK, kokonaiskolesteroli, Ca, Mg ja D 25

Ennen kokeita tulee olla syömättä 12 h.

Maksapaketti laaja 35€

Maksasairaudet ovat alkuvaiheessa oireettomia tai oireet voivat olla epämääräisiä kuten väsymys, lievä lämpöily, ruokahaluttomuus, pahoinvointi tai painon tunne ylävatsalla. Ihon, limakalvojen ja silmän sidekalvon keltaisuus on tyypillistä.Kutina liitty kolestaasiin eli tilaan jossa sappi ei pääse erittymään suolistoon. myös virtsan tummuminen voi viitata maksan toiminnan häiriöön.

Verikokeet: Alat, Asat, Afos, Alb, Bil, Prot ja Gt.

Kokeisiin ei tarvitse olla ravinnotta.

Kokonais kolesterolitutkimus 29€

Kolesteroli on elimistöön normaalisti kuuluva aine. Korkea kolesteroli lisää kuitenkin riskiä valtimoiden kalkkeutumiselle ja sitä kautta valtimotaudeille kuten sepelvaltimotaudille ja aivohalvauksille.
Valtimoiden ahtautuminen heikentää veren kulkeutumista valtimon suonittamille alueille. Oireena tästä voi olla kipu, kuten rintakipu tai raajakipu.

Ennen kokeita tulee olla syömättä 12 h.

Muistipaketti 119,00€

Etenevät muistisairaudet rappeuttavat aivoja ja heikentävät laaja-alaisesti toimintakykyä. Ne ovat kansantauteja siinä missä sydän- ja verisuonisairaudetkin, ja ne ovat tavallisempia iäkkäillä ihmisillä.
Muistihäiriöitä aiheuttavat monet asiat, joista osa on ohimeneviä ja vaarattomia, osa hoidettavia ja osa liittyy eteneviin muistisairauksiin. Muistihäiriöihin on aina syytä suhtautua vakavasti.

Verikokeet: PVK, lasko, paasto sokeri, S-Ca-Albk (kalsiun-albumiinikorjattu), kokonaiskolesteroli, P-Hcyst (homokysteiini), B 12-vitamiini, GT, nestarit (K, Na, Krea), kilpirauhaskoe (T4V)

Ennen kokeita tulee olla syömättä 12 h ja kilpirauhaslääkkeitä ei saa ottaa samalle aamua ennen kokeita.

Jaa tämä sivu